Kategóriák

   

 

Szűrés
Gyártó
Kategóriák
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Ajándékot keres?

Házhozszállítás

Soros - Ethernet konverter, RS-232, RS-422, RS-485

Főkategória >Soros - Ethernet konverter, RS-232, RS-422, RS-485

A kategóriában soros - Ethernet konvertereket, másnéven soros - Ethernet szervereket talál. 

A soros-Ethernet konverter, vagy másnéven soros ethernet szerver az adatokat a soros (RS-232, RS-422, RS-485) és Ethernet (LAN) formátumok között alakítja át. Így Ön a soros vonallal (RS-232, RS-422, RS-485) rendelkező eszközeit eléri, konfigurálja és kezeli akár a világ másik pontjáról. Ehhez mindössze egy internet kapcsolat és böngésző szükséges.
Ez az IoT (Internet-of-Things) valamint az IIoT (Industrial-Internet-of-Things) megoldások alapja. A soros-Ethernet konverterre kötött eszközök bármilyen operációs rendszer alól elérhetőek, egy direkt IP címük van, Windows alatt egy vagy több virtuális COM port jelenik meg.
Lehetőség van két soros-Ethernet konverter párban történő csatlakoztatására is, ezt más néven pair-connection, serial-bridge, serial-tunnel alkalmazásnak hívják. A készülékek Ethernet oldalon automatikusan ismerik fel a 10/100 Mbps üzemmódot, soros oldalon az RS-485 portos változatok automatikus adatvezérléssel rendelkeznek.
A legtöbb Soros - Ethernet konverter kompatibilis egymással, így könnyen használható más típusok helyettesítőjeként.

Termékválasztékunkban kb. 200 típus közül választhat, ezek mindegyike kiválóan használható a legegyszerűbb helyzetektől a legbonyolultabb és  legkritikusabb ipari alkalmazásokig.
Elérhetőek 1-8 portos változatok, Power over Ethernet tudású típusok, Modbus TCP/RTU protokollt kezelő konverterek, IP67 védettségű soros-Ethernet konverterek, fém házas típusok, speciális programozható típusok illetve olyan típusok is melyek a soros port mellett digitális I/O-val rendelkeznek. Természetesen vezeték nélküli soros-ethernet konvertereket is talál nálunk, ezek a WiFi hlózaton keresztül működnek.

A legegyszerűbbtől a legbonyolultabb alkalmazásokhoz is tudunk Önnek megfelelő típust ajánlani.

Amennyiben bizonytalan a választásban nyugodtan keressen minket elérhetőségeinken vagy az online chat ablakon keresztül és segítünk. A leggyakrabban használt soros-Ethernet konvertereket raktáron tartjuk így akár már másnap üzembehelyezheti ezeket.