Új jelszó kérése
Kategóriák

Szűrés
Gyártó
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK

PDF letöltés

ÁLTALÁNOS ISMERTETÉS AZ ELEKTRONIKUS KATALÓGUSBÓL TÖRTÉNŐ RENDELÉSSEL KAPCSOLATBAN

 

A katalógusban található termékek műszaki paramétereit a gyártóktól vesszük át, melyek tájékoztató jellegűek és a gyártó előzetes bejelentése nélkül is változhatnak. Minden vásárlás előtt biztosítjuk vásárlóink részére a legszélesebb körű tájékoztatást és szaktanácsadást. Kérésre vásárlás előtt biztosítjuk a termék használati útmutatóját is az előzetes informálódás céljára. Felhívjuk Vásárlóink figyelmét arra, hogy forgalmazott termékeink a gyártó által előírt paramétereket teljesítik, és a termék egy elképzelt feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos esetleges vevői elégedetlenség nem tartozik a műszaki támogatás vagy a jótállási kötelezettségek körébe. Cégünk új eszközöket forgalmaz, ezért termékeket nem áll módunkban visszavásárolni.

Kérjük olvassa el az alábbiakban található “Általános Szállítási és Értékesítési Feltételek” -et is.

 

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK 1.) Általános tudnivalók

 

Az alábbiakban megfogalmazott Általános Szállítási és Értékesítési Feltételek (ÁSZÉF) mindazon ajánlatokra illetve értékesítési ügyletekre vonatkoznak, amelyek során a Sinus-Elektrotechnikai Bt. (továbbiakban S-E) vevők részére áruértékesítést végez, és a felek között létrejött (keret) szerződésben ettől eltérő feltételekben nem állapodnak meg. Amennyiben Vevő az ÁSZÉF átvételét követően írásbeli kifogással nem él, úgy azt elfogadván a saját vásárlási feltételeiről lemond, és az adásvétel jelen feltételek hatály alatt köttetik meg.

 

2.A) Vevő (Ön)

 

Ajánlataink az ipar, kereskedelem, szolgáltatás területén működő vállalatok és vállalkozók illetve az igazgatás, iskolák és hasonló intézmények számára készültek.

Lakossági magánszemélyeket (Fogyasztók) nem szolgálunk ki!

Amennyiben a regisztráció személynévvel történik, akkor S-E azt automatikusan úgy értelmezi, hogy a regisztrált személy egyéni vállalkozó aki adószámmal rendelkezik vagy annak megszerzése folyamatban van és aki saját üzleti tevékenységi körében kíván vásárolni - az az nem fogyasztó.

 

2.B) Eladó (Mi, S-E)

 

Megnevezés: SINUS-ELEKTROTECHNIKAI GYÁRTÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG

Rövid név: SINUS-ELEKTROTECHNIKAI BT.

Székhely: 9028 Győr, Móra tér 17.

Postacím: 9028 Győr, Móra tér 17.

Cégjegyzékszám: 08-06-006697 (Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint Cégbíróság)

Adószám: 22495648-2-08

Közösségi adószám: HU22495648

Adatvédelmi nyilvántartási szám: Infotv. 68. § (2) bekezdés kerül alkalmazásra

A cégképviseletre jogosultak: Rácz Attila önállóan

Internetes értékesítéssel kapcsolatos kérdésekben kollégáink az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőség(ek)en állnak rendelkezésére:

 

Telefonszám: +36 96 525-530

                    +36 30 9464-608

Fax:               +36 96 525-531

E-mail cím:     info[kukac]s-e.hu

 

3.) Adás – Vétel

 

Az adásvételi megállapodás az S-E és a Vevő között akkor jön létre, ha a Vevő a S-E ajánlatát részleteiben is elfogadható módon, írásban visszaigazolta, illetve a S-E a Vevő megrendelését részleteiben is elfogadható módon írásban visszaigazolta, vagy az adásvételi szerződést mindkét fél cégszerűen aláírta, vagy Vevő az árut számla és/vagy szállítólevél ellenében átvette.

 

4/A.) Árak

 

S-E érvényes árait (nettó/bruttó) a www.s-e.hu honlap tartalmazza. A külön írásos ajánlatainkban megadott árak ÁFA nélkül értendők. Amennyiben S-E ajánlatában másképp nem nyilatkozik, úgy az adás-vétel során a megrendelés időpontjában érvényes www.s-e.hu honlapon szereplő árat kell alkalmazni. Amennyiben nagyobb tételű megrendelésről van szó, akkor S-E által a listaártól eltérő ajánlat kiadása esetén az ajánlat érvényessége, amennyiben ezt S-E külön nem jelzi, 30 naptári nap. S-E fenntartja magának a jogot, hogy import áru esetén, az időközben bekövetkezett az MNB által bejelentett 2%-nál nagyobb deviza árfolyamváltozást szállításkor áraiban értelemszerűen érvényesítse. S-E fenntartja a jogot a www.s-e.hu honlapon található árak megváltoztatására amennyiben azok esetlegesen az elektronikus adatbázis meghibásodása, elírás illetve illetéktelen külső beavatkozás hatására akaratától függetlenül módosultak.

Fenntartjuk a jogot jelen feltételek bármely időpontban történő módosítására. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen időközönként ellenőrizze az értékesítési és szállítási feltételeket a honlapunkon. A módosítások az értékesítési és szállítási feltételek honlapunkon történt frissítése után leadott bármely megrendelésre vonatkoznak. A módosítások nem vonatkoznak azon rendelésére, amelyet az értékesítési és szállítási feltételek honlapon történt frissítése előtt juttatott el hozzánk.
4/B.) Lemondás

 

A gyártóink (ICP DAS, Adeunis, MOXA, stb.) szállítási feltételei miatt a beérkezett rendelések utólagos lemondását nem áll módunkban elfogadni, így a rendelés feladásával a Vevő (megrendelő) visszavonhatatlanul kötelezettséget vállal az abban foglalt termékek átvételére és kifizetésére.

A tévesen megrendelt áru nem visszaküldhető. Speciális esetben, bontatlan, eredeti csomagolásban S-E írásban történő jóváhagyásával az áru visszavehető az áru árának 30%-ban felszámolt raktárra vételi díj ellenében. A raktárra vételi díj mellett 35 EUR RMA kezelési költség kerül felszámolásra. Kifutott termékek, és egyedi rendelési termékek nem visszaküldhetők. Amennyiben az általunk megbízott szállítmányozó nem tudja leszállítani az árut a megadott szállítási címre, visszaszállítás esetén az áru értékének 30%-a kerül felszámolásra raktári díjként, valamint 35 EUR RMA kezelési költség. Amennyiben a rendelés kifutott árut is tartalmaz, az újra lesz küldve a vevőnek, mivel nem visszavehető. Az S-E visszaveszi az árut, amennyiben az az ő hibájából lett tévesen kiszállítva. A számla keltétől számítva 5 munkanap áll rendelkezésre a hibás szállítás írásbeli jelzésére. Az árunak bontatlan, eredeti csomagolásban kell megérkeznie. A kérést írásban az info[kukac]s-e.hu címen kell jelezni.

 

5.) Szállítás és kockázatviselés

 

Elektronikus úton történő megrendelések esetén a teljesítés a Vevő által megadott címre történő szállítással történik. Lehetőség van a személyes áruátvételre is előre egyeztetett időpontban. Az áru szállítása postai úton, illetve futárszolgálattal történik. Csomagolási költség általában nincs, azt csak különleges, nagy súlyú vagy törékeny termékek esetén számítunk fel, azonban ezt a tényt S-E a megrendelés visszaigazolásában mindig külön jelzi.

S-E nettó 30.000,- Ft alatti megrendelések esetén bruttó 1.500,-Ft szállítási költséget számít fel és ezt a számlán feltünteti.

5.1. Minden kiszállítás Ex Works paritáson (a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara által kibocsátott Incoterms 2000-ben meghatározott) történik raktárunkból.

5.2 A rendelés visszaigazoláson szereplő szállítási idő csak egy becsült adat. A szállítási határidő nem lehet a szerződés lényege, és az áruk késedelmes szállításából eredő közvetlen vagy közvetett költségek, károk, díjak nem terhelhetők ránk.

5.3 Vevő azaz Ön, munkavállalója, vagy egy Ön által ezzel a joggal felruházott személy veheti át az árut, amit aláírásával igazol.

5.4 Vevő köteles a csomag átvételekor ellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételkor jegyzőkönyvet kell felvenni a szállító cég képviselőjének jelenlétében a pontos eltérésekről és az esetleges sérülésekről. Vevő köteles a mennyiségi reklamációkat és a szerződéstől eltérő szállítást az áru átvételekor nyomban, a minőségi reklamációt pedig az átvételt követő 5 munkanapon belül S-E felé írásban jelezni, jogvesztés terhe mellett. Amennyiben Vevő az észlelt hiányosságokról fent leírt módon nem tesz bejelentést, úgy S-E mentesül erre vonatkozó kötelezettségei alól. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállító ellen a körülmények tisztázására, ami bizonyosan több napot is igénybe vesz.

5.5 Kockázatviselés. Az áruval kapcsolatos kockázat raktárunkban annak rakodásra/feladásra való előkészítésével száll át Önre.6.) Rendelkezésre állás

 

Megrendelést a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Amennyiben a termék raktáron van úgy azt S-E legkésőbb a megrendelést követő 2 munkanapon belül elindítja Vevő felé, ezt visszaigazolásában is közöli Vevővel. Ha Vevő által megrendelt áru a raktárkészletben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben, faxon, vagy telefonon S-E értesíti Vevő kapcsolattartóját és megadja, hogy milyen határidővel tudja a megrendelést teljesíteni.

A www.s-e.hu honlapon található elektronikus termékkatalógusban látható a termékek rendelkezésre állása (raktáron van vagy nincs), azonban ez S-E-re nem jelent kötelező érvényt.

Egyéb rendelkezés hiányában, az általunk saját raktáron nem elérhető árura küldött ajánlat, vagy rendelés visszaigazolás az áru elérhetőségének függvénye, és minden ajánlat az érvényben lévő import és export rendelkezések hatálya alá esik. Amennyiben a termék nem beszerezhető, fenntartjuk a jogot, hogy árajánlatunkat visszavonjuk és a rendelést töröljük, és Ön nem jogosult anyagi kártérítésre.

Bár megteszünk minden erőfeszítést, hogy a rendelés visszaigazolásunkon szereplő árut kiszállítsuk Önnek, előfordulhatnak olyan esetek, amikor nem tudjuk ezt megtenni, mert például, (i) az árut már nem gyártják vagy nem elérhető, vagy (ii) ha árképzési hiba történt a honlapon. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a változásokról, megadva Önnek a lehetőséget a rendelés helyes áron történő megerősítésére vagy annak törlésére.

 

7.) Fizetési feltételek

 

Az átadott termék árának megfizetése S-E által kibocsátott számla ellenében történik, a számlán szereplő fizetési mód és határidő megjelöléssel. S-E fenntartja a jogot, hogy import áruk megrendelése esetén előlegszámlát állítson ki, és az import áru megrendelését csak e számlaérték beérkezése után indítsa. Késedelmes fizetés esetén a Vevő a késedelembe esés időpontjától kezdve köteles S-E részére késedelmi kamatot fizetni, amelynek mértéke a PTK.301§ alapján kerül kiszámításra. S-E fenntartja magának a jogot, hogy felfüggessze szerződéses kötelezettségeinek teljesítését mindaddig, amíg Vevőnek határidőn túli tartozása áll fenn S-E-vel szemben. S-E fenntartja a jogot a részteljesítésre és az ennek megfelelő részszámlázásra, amennyiben ettől egyéb, az adott szállítást érintő megállapodás eltérően nem rendelkezik.

Amennyiben megítélésünk szerint a pénzügyi helyzete nem szavatolja a fizetést, vagy ha a korábbi szállítások esetében a fizetési feltételek nem teljesültek, fenntartjuk a jogot, hogy töröljük a függő megrendeléseket, kivéve, ha azonnal kifizeti minden korábban kiszállított áru értékét, és előrefizetéssel törleszti a függő megrendelés ellenértékét.

Kérjük, őrizze meg a számlát. A számla másodpéldányát a hozzá tartozó szállítólevéllel a magyar számviteli jogszabályoknak megfelelően iktatjuk és 8 évig megőrizzük, így az ilyen formában utólag is hozzáférhető.

 

8.) Kötbérek

 

Amennyiben Vevő a szállítási határidő lejártát követő 8 munkanapon belül nem veszi át a megrendelt árut, S-E jogosult a megrendelést semmisnek tekinteni, illetve a szállítási szerződést felmondani. Ha Vevő a megrendelt és visszaigazolt termékeket nem, vagy csak részben veszi át, úgy S-E jogosult az át nem vett mennyiség nettó szerződött értékének 30%-át meghiúsulási kötbér címén vevőnek kiszámlázni.

 

9.) Tulajdonjog fenntartása

 

Bármely szerződéses konstrukcióban S-E a szerződött árura mindaddig fenntartja a tulajdonjogát, amíg a vételár és járulékai teljes egészében kiegyenlítésre nem kerültek. Amennyiben a leszállított termékek vételára az esedékesség lejártáig nem kerül megfizetésre, S-E-nek jogában áll minden egyéb indoklás nélkül követelni a leszállított termékek visszaszolgáltatását. Az áru visszaszolgáltatása Vevőt nem mentesíti a meghiúsulási kötbér megfizetése alól, továbbá annak a késedelmi kamatnak a megfizetése alól, amelyet szállító Vevőtől az áru visszavételéig követelhet. Vevőt terhelik az áru visszaszolgáltatásából eredő költségek és károk. Az áru átvételétől számítva azok épségéért, megőrzéséért Vevő felel.

9.1 Az áru tulajdonjoga a teljes ellenértékének és a rá vonatkozó egyéb költségeknek kifizetéséig nem száll át Önre (Vevő).

9.2 Amíg az áru tulajdonjoga a 9.1 pont szerint nem száll át Önre, Ön bizományosként kezeli az Önnek leszállított árut. Vállalja az áru minden egyéb, az ön tulajdonában lévő árutól elkülönítve való tárolását és őrzését (saját költségén), oly módon, hogy tisztán beazonosítható legyen, hogy az a mi (S-E) tulajdonunk.

9.3 Annak ellenére, hogy az áru tulajdonjoga továbbra is a miénk, az árut értékesítheti vagy azt normál üzletmenete szerint felhasználhatja teljes piaci értéken.

9.4 A nekünk fizetendő összeg erejéig, beleértve az ÁFA-t, Ön azonnali hatállyal ránk ruház minden olyan követelést, amely a termékek akár az Ön vásárlói, akár harmadik felek felé történt újraértékesítése kapcsán keletkezett, tekintet nélkül arra, hogy Ön kifizette-e nekünk azok ellenértékét. Jogosultak vagyunk a termékek árának (plusz ÁFA) követelésére még akkor is, ha valamely termék tulajdonjoga még nem szállt át rólunk.

9.5 Minden ilyen jellegű értékesítés vagy üzletkötés, termékeink az Ön saját érdekében történő eladásának vagy használatának minősül, ilyen értékesítés vagy üzletkötés esetén Ön főkötelezetti minőségben jár el. A tulajdonjog rólunk történő átszállásának időpontjáig és egyébként is, az értékesítés folyamán az árut letéteményesként kell kezelni, ellenértéke nem keverhető össze más pénzeszközzel, nem fizethető be túldiszponált bankszámlára és mindenkor a mi pénzünkként kell nyilvántartani.

9.6 Az áruk tulajdonjogának rólunk történő átszállásáig, kérésre, Ön köteles a meg nem semmisült vagy el nem adott árukat visszaszolgáltatni. Amennyiben ennek nem tesz eleget, fenntartjuk a jogot arra, hogy belépjünk abba az Ön által birtokolt, használt vagy kezelt épületbe, ahol az áruk megtalálhatók és visszavegyük azokat. Ha ilyen kérés megtételére kerül sor, a 9.3 pontban említett jogok megszűnnek.10.) Határidők

 

S-E által ajánlatban vagy szállítási szerződésben megadott és vállalt szállítási határidők minden esetben (amennyiben konkrét dátum nem kerül megállapításra) az S-E által írásban visszaigazolt megrendelés, illetve az S-E által kiadott ajánlat Vevő általi írásbeli visszaigazolásának dátumától számítva értendők. S-E ettől eltérő szállítási határidő vállalására kizárólag kölcsönös írásbeli megállapodás esetén kötelezhető. S-E mentesül a szállítási határidők betartásának kötelezettsége alól vismajor, vagy minden olyan esemény bekövetkezése esetén, mely nála vagy beszállítóinál következik be, és a S-E illetve beszállítói akaratától független. S-E köteles a Vevőt az átadás (szállítás) időpontjáról legalább 24 órával azt megelőzően értesíteni.

 

11.) Garancia, jótállás, szavatosság, minőségi kifogások

 

Termékekre az S-E által adott jótállás nettó 1.000,- Ft feletti termékeknél 12 hónap (amennyiben a gyártó másként nem rendelkezik). Nettó 1.000,- Ft alatti termékek esetén a jótállás 3 hónap. A jótállási időn belüli díjmentes javítást, csak rendeltetésszerűen használt, külsőleg sértetlen termék esetén vállal. Amennyiben a termék nem javítható, azt újra cseréli. Abban az esetben, ha nem áll módjában a terméket kicserélni, megtéríti a termék árát, feltéve, ha a termék minden tartozékával (kábel, leírás, szoftver, stb.) rendelkezik. A jótállási kötelezettség csak a hibás termékre terjed ki, nem vonatkozik az esetlegesen kapcsolódó berendezésekre. A jótállási kötelezettségek vonatkozásában az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet szabályai érvényesek, azzal, hogy a hivatkozott jogszabályban szereplő jótállás abban az esetben érvényesíthető, ha a Vevő fogyasztónak (Ptk. 685.§ d) pontja) minősül. A jótállási igény érvényesítéséhez a vásárlást igazoló eredeti számla vagy annak másolata, illetve jótállási jegy (amennyiben kiállításra került) bemutatása, illetve az esetleg az árura ragasztott illetéktelen megbontást jelző címke sértetlensége szükséges.

Mielőtt garanciális ügyintézésre visszaküldené a hibás terméket, előtte mindenképpen vegye fel a S-E-vel a kapcsolatot és kérjen RMA (return merchandise authorization) számot.

Az RMA engedélyezése után az áru 7 napon belül visszaküldendő, ennek elmulasztása az RMA kérés törlét vonja maga után. Az árut saját felelősségre és költségén juttathatja vissza hozzánk, portósan feladott csomagot S-E-nek nem áll módjában átvenni.. A visszaküldött árun fel kell tüntetni az RMA számot, ennek elmulasztása az áru visszaküldésével jár és 35 EUR RMA kezelési költség felszámítását vonja maga után. AZ RMA számnak tisztán olvashatónak kell lennie a fuvarlevélen valamint a csomagoláson is.

Abban az esetben, ha a termék javíttatása szükséges, az ügyfél köteles a javítási időt kivárni és átvenni a megjavított terméket.

11.1 Nem automatikusan jogosultak a termék javítására vagy cseréjére csak az általunk elfogadottak szerint. Az áruk a gyártók által nekünk felajánlott garanciával kerülnek szállításra. Vevő nem jogosult bármely más, a termékre vonatkozó garanciát tőlünk a követelni.

11.2 A szállítástól számított 30 munkanapon belül vállaljuk, hogy kicseréljük, vagy megjavíttatjuk a hibás árut, feltéve hogy:-

11.2.1 A hibát a megadott határidőig nekünk írásban jelezte; és

11.2.2 Visszajuttatja nekünk a hibás árut

11.2.3 Miután megvizsgálta az árut és meggyőződött arról, hogy a hiba oka hibás anyagokra vagy kivitelezésre vezethető vissza és nem az áru helytelen használatából, kezeléséből vagy tárolásából, telepítéséből, a vevő általi javításából vagy módosításából  vagy egyéb véletlen eseményekből ered.

11.3 A 11.2 záradék szerint felsoroltakon kívül nem vagyunk felelősek az áruk hozzánk visszaszállítása következtében előforduló hibák miatt.

11.4 Külön  kiemelendő, hogy 11.2 záradék nem tartalmazza a szoftvereket, és hogy nem tartozunk felelősséggel a szállított szoftver hibáiért vagy hiányosságaiért.

11.5 Semmilyen körülmények között nem vagyunk felelősek az általános szerződési feltételek szerinti kötelezettségek nem teljesítéséből eredő közvetett vagy közvetlen veszteségekért, beleértve a működési veszteségeket, a várható megtakarítások elmaradását vagy bármely harmadik fél által támasztott követelést, abban az esetben is, ha azokról tájékoztatva lettünk.

11.6 Valamennyi hibásként visszaküldött áru, amiről utólag kiderül, hogy nincs hibája, vissza lesz Önnek juttatva. Fenntartjuk a jogot, hogy megterheljük Önt a nem hibás áruk visszajuttatásának költségével, beleértve a gyártónak az áru vizsgálata során keletkező bármely költségét.

 

A jótállást kizáró tényezők:

 

 • A számlán illetve jótállási jegyen bármely szabálytalan javítás, törlés, átírás vagy valótlan adatok bejegyzése a garancia érvénytelenségét vonja maga után.

 

Megszűnik a jótállási kötelezettség, ha a meghibásodás az alábbi okok miatt következik be:

 

 • Nem rendeltetésszerű használatból eredő kár, mely lehet baleset, szerencsétlenség, helytelen tárolás, nem megfelelő üzemeltetés, rongálás, külső beavatkozás.
 • Erős napsugárzás, nedvesség, elemi kár (villámcsapás, túlfeszültség), vagy bármilyen mechanikus sérülés miatt bekövetkezett károsodás.
 • Illetéktelen szerviz, illetve magánszemély beavatkozása által okozott károsodás.
 • Garancia elvesztésével jár a termék szakszerűtlen kezelése.
 • Szoftverekre nincs garancia

 

A rendeltetésellenes használat elkerülése céljából a S-E a termékekhez használati útmutatót mellékel (nem minden esetben magyar nyelven, hanem akár angol vagy német nyelven), vagy annak online elérhetőségét/letöltését biztosítja és kéri, hogy Vevő az abban foglaltakat a saját érdekében tartsa be, mert a használati utasítástól eltérő használat, kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén a készülékért jótállást nem vállal.

A szavatosság tekintetében a PTK. vonatkozó rendelkezései irányadóak. S-E mentesül e felelőssége alól, amennyiben a meghibásodott termékeket Vevő nem előírásszerűen tárolta, szerelte vagy tartotta karban.

 

12.) Számítógépes adatfeldolgozás

 

Tárhelyszolgáltatással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:

 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató neve, címe:  MAXER Hosting Kft.  [1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.]
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató email címe:  info[kukac]maxer.hu
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató telefonszáma: +36 1 257-9913
 • Adathálózati központ:  BIX # ISZT - BUDAPEST INTERNET EXCHANGE [1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.]

 

Tárhelyszolgáltatással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:

 

 • Adatfeldolgozó/Tárhelyszolgáltató neve, címe:  UNAS Online Kft.  [9400 Sopron, Major köz 2. I/15.]
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató email címe: unas[kukac]unas.hu
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató telefonszáma: +36 99 884-000

 

Áruszolgáltatással/szállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:

 

 • Adatfeldolgozó neve, címe:  Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság  [1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.]
 • Adatfeldolgozó email címe: ugyfelszolgalat[kukac]posta.hu
 • Adatfeldolgozó telefonszáma: +36 1 767-8200

 

13.) Felelősség

 

S-E felelősségét szigorúan az adásvételi megállapodásban illetve a jelen ÁSZÉF-ben szabályozott kitételek korlátozzák.

 

14.) Felelősségkorlátozó nyilatkozat

 

Internet útján történő vásárlás önmagában feltételezi azt, hogy Vevő tisztában van az internet lehetőségeivel, korlátaival, és ezeket elfogadta. Így a böngészéssel, illetve a vásárlással járó esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, önmagának kell gondoskodnia a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

Nem vállalunk semminemű felelősséget az internetes katalógusunkhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Weboldalunkon lehetőség van más weboldalakra történő átkattintásra a linkeken keresztül. Ezekre történő átlépéskor Vevő más szolgáltatók által fenntartott honlapokra kerül át, ahol a személyes adatok kezelésére S-E-nek nincs befolyása. Nem vállalunk továbbá felelősséget a kapcsolódó oldalakon közzétett információk és adatok tekintetében.

Fenntartjuk a jogot bármilyen információ (így a jelen tájékoztató, a termékek, azok leírásának, árának, stb.) bármikor történő indokolás nélküli megváltoztatására.

Figyelemmel arra, hogy az internetes katalógusunkkal kapcsolatos mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért felelősséget nem vállalunk.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek közlésre. Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok, grafikák, stb. maradéktalan pontosságáért, és azért, hogy azok a Vevő által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak nem vállalunk felelősséget. Kérjük, hogy körültekintően járjon el, mert a nyilvánvaló hibák miatti kockázatot Vevő viseli. Ha bizonytalan, kérjük inkább keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Az áru használata korlátozás tárgya lehet. Ön vállalja, hogy további információért folyamodik hozzánk, amennyiben az árukat kereskedelmi vagy magáncélon kívül egyébre használják.

Ennek megfelelően nem vállalunk felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Vevőnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

 

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül az áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves (pl. a termék közismert, általánosan elfogadott, vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetlegesen rendszerhiba miatt megjelenő „0 Ft” vagy „10 Ft”) árra, akkor nem vagyunk kötelesek a terméket a nyilvánvalóan téves áron leszállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében hátrányos jogkövetkezmények nélkül Vevő elállhat a vásárlási szándékától.

S-E nem felel olyan károkért, amelyek, erőhatalom, természeti csapás (vis major), vagy egyéb, a S-E érdekkörén kívülálló ok, illetve esemény folytán következnek be, amelyekért a S-E nem tehető felelőssé.

 

15.) Személyes adatok védelme

 

Személyes adatainak bizalmas kezelése és védelme S-E-nél prioritással bíró követelmény, ezért személyes adatait csak az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban és csak a vonatkozó jogszabályi keretek között kezeljük és tesszük hozzáférhetővé az arra jogosultak részére. Az Ön által nekünk megadott adatokat nem használjuk fel egyébre, mint rendelése feldolgozására, vagy általunk hasznosnak ítélt információk (termékeink és szolgáltatásaink) Önnek való eljuttatására.

Tájékoztatjuk, hogy az adatfelvételre és – kezelésre elsősorban az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók.

A törvény szövegét teljes terjedelmében itt olvashatja.

Adatkezelési elveinket a külön dokumentumba szerkesztett Adatvédelmi nyilatkozatunk tartalmazza, amelyet teljes terjedelmében internetes katalógusunk Adatvédelmi nyilatkozat menüpontja alatt elolvashatja.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalókat röviden az alábbiakban foglaljuk össze:

A megrendeléssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a S-E rögzítse, tárolja és kezelje a megrendelés során, azzal összefüggésben szolgáltatott személyes adatait.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. Az egyes informatikai rendszerek által, az internetes katalógus oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók, teljesítési segédek részére történő adatszolgáltatást leszámítva a tudomásunkra jutott, általunk kezelt adatokat harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki. Az áru helyes kézbesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat átadjuk a szerződéses teljesítési segéd szállítónak, futárnak ( név, kézbesítési cím, telefon ).

A személyes adatokat kizárólag célhoz kötötten, szükséges és arányos mértékben kezeljük és használjuk fel.

Szerződéses teljesítési segédek, szállítók:

 • MPL - Magyar Posta Futárszolgálat

 

Ön a tárolt adatokat előzetes egyeztetés alapján megtekintheti, azokról tájékoztatást kérhet, adatait szükség esetén helyesbítheti, vagy azokat törölheti. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását jogában áll bármikor írásban visszavonni, módosítani továbbá kérheti a személyes adatok helyesbítését, törlését az alábbi e-mail címen: info[kukac]s-e.hu

Minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállalhatunk felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. Internetes katalógusunk böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen internetes katalógus adatokat S-E kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-fogadás a szolgáltatásaink egy részéhez feltétlenül szükséges.

A cookie egy olyan fájl amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat csak a vásárlás folyamata alatt kerülhet tárolásra. A vásárlás befejezésével törlődik a felhasználó számítógépéről.

Internetes katalógusunk böngészése illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, minden esetben biztosítjuk a leiratkozás lehetőségét egy hozzánk eljuttatott kérésre, mind a kiküldött hírlevélből közvetlenül.

Bár elkötelezettek vagyunk a szolgáltatások minőségének és az adatbiztonság legmagasabb szinten tartásában, a rendszer használatából eredő esetleges károkért, adatvesztésért felelősséget nem vállalhatunk.

Kapcsolattartás, ügyfélszolgálat, panaszkezelés:

Ügyfélszolgálatunk, internetes katalógusunk szolgáltatásaival kapcsolatos észrevételeket, panaszokat, felhasználói megkereséseket elsősorban az e célra szolgáló info[kukac]s-e.hu e-mail címen várjuk. Kérdéseit felteheti online felületen a Chat ablakon is. A vásárlói panaszokat, felhasználói kérdéseket Ügyfélszolgálatunk írásban, az Ön által megadott e-mail címre, zárt ügyfélszolgálati rendszerből küldött e-mail útján, legkésőbb beérkezésüktől számított 30 napon belül válaszolja meg. Ügyfélszolgálatunk a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a S-E érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedünk. Bármilyen kérdés, probléma, reklamáció esetén Ügyfélszolgálatunk telefonon munkanapokon 9-15 óra között készséggel áll rendelkezésére, illetve a nap 24 órájában fogadja e-mailjeit. Biztosítjuk, hogy a velünk telefonos ügyfélszolgálatunkon kapcsolatba lépőket a hívásért nem terheli emelt díj.

 

16.) Értesítések

Bármely fél részéről a másik fél részére adott értesítést lehet kézbesíteni: e-mailen, faxon, vagy postán a rendelés visszaigazolásban megadott címre, vagy más a felek által megszokottan használt kommunikációs csatornán. E-mail esetében – amennyiben az ellenkezője nem bizonyított – az e-mail küldésének dátuma, fax esetében a hibajelentés-mentes átvitel dátuma, levél esetében a postai kézbesítés dátuma tekintendő az értesítés megtörténtének.

 

17.) Jogviták

 

S-E és a Vevő között fennálló jogviszonyokra a Magyarország területén érvényes jogrend vonatkozik. Jogvita esetén felek a vitás kérdéseket elsősorban egyeztetés útján kísérlik meg rendezni, és amennyiben ez nem vezetne eredményre, úgy kölcsönösen már most alávetik magukat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság döntésének azzal, hogy a Választottbíróság a saját eljárási szabályzata szerint jár el.

 

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság Titkársága

 • Bank Center, Platina Torony
 • 1054 Budapest, Szabadság tér 7. 9. emelet 20. szoba
 • Tel: 474-5180
 • Fax: 474-5185

 

18.) Szerzői jogi rendelkezések

 

A s-e.hu internetes katalógus a S-E szellemi terméke.

A s-e.hu oldalon lévő valamennyi tartalom jog által védett! A tartalom mint adatbázison fennálló szerzői jog kizárólag a S-E előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használható fel! Valamennyi a www.s-e.hu honlapon említett márkanév, szolgáltatásvédjegy és cégembléma, az azokat bejegyző cégek tulajdona, azok felett a jogtulajdonos rendelkezik.

 

19.) Hatályosság

 

Jelen ÁSZÉF 2018 február 01.-től visszavonásig érvényesek. A mindenkori érvényes változat megtalálható a www.s-e.hu honlapon. A jelen ÁSZÉF egyes rendelkezéseinek hatályon kívül helyezése nem érinti a többi feltétel és teljes jogügylet érvényes voltát.

 

Győr, 2018 február 01.

Adatvédelmi Nyilatkozat

Személyes adatok védelme

 

Személyes adatainak bizalmas kezelése és védelme S-E-nél prioritással bíró követelmény, ezért személyes adatait csak az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban és csak a vonatkozó jogszabályi keretek között kezeljük és tesszük hozzáférhetővé az arra jogosultak részére. Az Ön által nekünk megadott adatokat nem használjuk fel egyébre, mint rendelése feldolgozására, vagy általunk hasznosnak ítélt információk (termékeink és szolgáltatásaink) Önnek való eljuttatására.

Tájékoztatjuk, hogy az adatfelvételre és – kezelésre elsősorban az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók.

A törvény szövegét teljes terjedelmében itt olvashatja.

Adatkezelési elveinket a külön dokumentumba szerkesztett Adatvédelmi nyilatkozatunk tartalmazza, amelyet teljes terjedelmében internetes katalógusunk Adatvédelmi nyilatkozat menüpontja alatt elolvashatja.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalókat röviden az alábbiakban foglaljuk össze:

A megrendeléssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a S-E rögzítse, tárolja és kezelje a megrendelés során, azzal összefüggésben szolgáltatott személyes adatait.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. Az egyes informatikai rendszerek által, az internetes katalógus oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók, teljesítési segédek részére történő adatszolgáltatást leszámítva a tudomásunkra jutott, általunk kezelt adatokat harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki. Az áru helyes kézbesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat átadjuk a szerződéses teljesítési segéd szállítónak, futárnak ( név, kézbesítési cím, telefon ).

A személyes adatokat kizárólag célhoz kötötten, szükséges és arányos mértékben kezeljük és használjuk fel.

Szerződéses teljesítési segédek, szállítók:

 • MPL - Magyar Posta Futárszolgálat

 

Ön a tárolt adatokat előzetes egyeztetés alapján megtekintheti, azokról tájékoztatást kérhet, adatait szükség esetén helyesbítheti, vagy azokat törölheti. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását jogában áll bármikor írásban visszavonni, módosítani továbbá kérheti a személyes adatok helyesbítését, törlését az alábbi e-mail címen: info[kukac]s-e.hu

Minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállalhatunk felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. Internetes katalógusunk böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen internetes katalógus adatokat S-E kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-fogadás a szolgáltatásaink egy részéhez feltétlenül szükséges.

A cookie egy olyan fájl amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat csak a vásárlás folyamata alatt kerülhet tárolásra. A vásárlás befejezésével törlődik a felhasználó számítógépéről.

Internetes katalógusunk böngészése illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, minden esetben biztosítjuk a leiratkozás lehetőségét egy hozzánk eljuttatott kérésre, mind a kiküldött hírlevélből közvetlenül.

Bár elkötelezettek vagyunk a szolgáltatások minőségének és az adatbiztonság legmagasabb szinten tartásában, a rendszer használatából eredő esetleges károkért, adatvesztésért felelősséget nem vállalhatunk.

Kapcsolattartás, ügyfélszolgálat, panaszkezelés:

Ügyfélszolgálatunk, internetes katalógusunk szolgáltatásaival kapcsolatos észrevételeket, panaszokat, felhasználói megkereséseket elsősorban az e célra szolgáló info[kukac]s-e.hu e-mail címen várjuk. Kérdéseit felteheti online felületen a Chat ablakon is. A vásárlói panaszokat, felhasználói kérdéseket Ügyfélszolgálatunk írásban, az Ön által megadott e-mail címre, zárt ügyfélszolgálati rendszerből küldött e-mail útján, legkésőbb beérkezésüktől számított 30 napon belül válaszolja meg. Ügyfélszolgálatunk a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a S-E érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedünk. Bármilyen kérdés, probléma, reklamáció esetén Ügyfélszolgálatunk telefonon munkanapokon 9-15 óra között készséggel áll rendelkezésére, illetve a nap 24 órájában fogadja e-mailjeit. Biztosítjuk, hogy a velünk telefonos ügyfélszolgálatunkon kapcsolatba lépőket a hívásért nem terheli emelt díj.

Számítógépes adatfeldolgozás

 

Tárhelyszolgáltatással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:

 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató neve, címe:  MAXER Hosting Kft.  [1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.]
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató email címe:  info[kukac]maxer.hu
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató telefonszáma: +36 1 257-9913
 • Adathálózati központ:  BIX # ISZT - BUDAPEST INTERNET EXCHANGE [1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.]

 

Tárhelyszolgáltatással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:

 

 • Adatfeldolgozó/Tárhelyszolgáltató neve, címe:  UNAS Online Kft.  [9400 Sopron, Major köz 2. I/15.]
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató email címe: unas[kukac]unas.hu
 • Adatfeldolgozó/Tárhely szolgáltató telefonszáma: +36 99 884-000

 

Áruszolgáltatással/szállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:

 

 • Adatfeldolgozó neve, címe:  Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság  [1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.]
 • Adatfeldolgozó email címe: ugyfelszolgalat[kukac]posta.hu
 • Adatfeldolgozó telefonszáma: +36 1 767-8200

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.