Kategóriák

   

 

Szűrés
Gyártó
Kategóriák
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Ajándékot keres?

Házhozszállítás

Termék részletek


PG-USB # 9359-1 PG-USB kábel/ Siemens S5 PLC USB programozó kábel/ S5 PLC USB konverter/USB - TTY konverter

Rendelésre 4-10 munkanap
Raktárkészlet: NINCS
PG-USB # 9359-1 PG-USB kábel/ Siemens S5 PLC USB programozó kábel/ S5 PLC USB konverter/USB - TTY konverter
 • PG-USB # 9359-1 PG-USB kábel/ Siemens S5 PLC USB programozó kábel/ S5 PLC USB konverter/USB - TTY konverter
72 300 Ft 91 821 Ft
 • PG-USB # 9359-1 PG-USB kábel/ Siemens S5 PLC USB programozó kábel/ S5 PLC USB konverter/USB - TTY konverter/ USB - áramhurok konverter
 • Mindegyik általános Siemens S5 szoftverrel működik (Step 5, Siemens S5 szoftver DOS ablakban, Siemens S5 szoftver Win 98 alatt, PG 95 / PG 2000, S5 for Windows, Pro tool)
 • USB port: USB A csatlakozó
 • TTY 20 mA áramhurok S5 PLC port: 15 pólusú papa csatlakozó
 • TTY/20mA current loop (PG-USB aktív, PLC passzív)
 • Az egész elektronika a fém csatlakozó házba van integrálva
 • Tápfeszültséget az USB portból kap
 • PLC oldalon 100 méterig hosszabbítható
 • Virtuális driver: Win2000 / XP / Vista / Windows7 / Win 8 / Win 8.1 (32+64-bit) / Win 10 (32+64 bit)
 • 3 méter kábelhossz
 • AS-511 kártyával is működik mivel nincs szüksége PLC oldalról tápfeszültségre
 • 2 státusz LED
 • Fogyasztás: 0,3 W

Használati útmutatók, szoftverek, videók letöltése (tömörített rar fájl)

 •  

  PG-USB kábel 9359-1 

  A PG-USB kábel egy programozó kábel az S5-CPU 15 pólusú PG X4/X5 csatlakozójához. A kábelt a PC USB csatlakozójába („A” típus) kell csatlakoztatni. A kábel a vezérléssel ellentétben aktív, mivel táplálását az USB portból kapja. Különböző speciális S5 kártyákhoz készíthetünk egy közbülső adaptert, amivel a lábkiosztásokat megváltoztathatjuk.
  A kábel PLC oldalon meghosszabbítható 100 méter hosszan 1:1 bekötéssel (2+9, 6+7 láb, mindegyik páronként sodrott).
  A kábel fém csatlakozóházán két LED található:
   - ZÖLD SPS (PLC) felé küldött adatforgalomnál világít
   - SÁRGA PC fele menőadatforgalomnál világít

   

  Az eredeti Siemens S5 szoftver DOS-os felhasználóinak:
  A PG-USB meghajtó installációja után egy kérdést fog kapni, mégpedig, hogy az eredeti Siemens S5 szoftvert használja-e? Amennyiben ez az eset, akkor kattintson az „Igenre”, és válassza ki a telepítés nyelvét. Jelölje meg a „PG-USB” pontot és kattintson az „OK”-ra. Kattintson az „Installációra”, és adja meg azt a helyet (mappát) ahová a S5 szoftver telepítve van. Várjon türelmesen a telepítés alatt, ekkor keresi a program az S5 szoftver verziót. Következőként válassza ki a felhasznált COM portot, majd kattintson a „Befejezésre” a telepítés végén.
  Figyelem: A Siemens Step5 szoftver használatánál a COM portnak COM1 és COM4 közé kell esnie. Ellenőrizze ezt, és korrigálja a beállításokat amennyiben az szükséges.

  Az eredeti Siemens S5 szoftver Win98 alatti felhasználóinak:
  Egy a Win98 alatti virtuális COM portot nem lehet MSDOS alól direkt megszólítani. Telepítse az „S5 VCOM” Win98 változatát szoftvert a CDről.
  Nyissa meg a „PG-USB” menüt, majd válassza ki az S5 VCOM Win98 változatát. Válassza ki a kívánt nyelvet, majd válassza ki a telepítési útvonalat. Válassza ki a nevet a Start menüből, és kattintson a „Tovább”-ra. Amint a telepítés befejeződött a PC-t újra kell indítani. Az S5 VCOM az „Autostart”-ba van beillesztve, és a számítógép minden indításakor elindul. Amennyiben egy hiba lép fel a telepítésnél, vagy a meghajtó futtatásánál akkor egy üzenet fog megjelenni. Amennyiben a telepítés helyesen végbement, jobbra a sarokban, az óra mellett meg fog jelenni egy új ikon. A számítógép újraindítása után a telepítés befejeződött.

   

  A helyes telepítés után a jobb sarokban az óra mellett egy újabb ikon fog megjelenni. Ebben az ikonban látható, hogy a PG-USB kábelt felismerte-e és zajlik-e pillanatnyilag kommunikáció. (S=PC-től S5 felé, E=S5-től PC felé)
  Az ikonra történőkattintással egy újabb dialógus dobozba jutunk. A ”Status” alatt láthatjuk, hogy melyik kábelen folyik kommunikáció, és él-e a kapcsolat. A „Virtuális Port” alatt a bal oldalon a Windows szoftver által használt COM portot látjuk, míg jobb oldalon egy MS-DOS dobozban használt COM (IO) portot láthatunk. Ezt kell az S5 szoftverben felhasználni. Attól függően, hogy hány COM portja van a számítógépnek, mindig a következőszabad port kerül felhasználásra:

   

  Rendelkezésre álló COM port S5 VCOM által használt COM port
    NINCS COM1 (03F8h, IRQ4)
    COM1 COM2 (02F8h, IRQ3)
    COM1, COM2 COM3 (03E8h, IRQ4)
    COM1, COM3 COM2 (02F8h, IRQ3)
    COM1, COM2, COM3 COM4 (02E8h, IRQ3)


  A program alatt a virtuális COM portot bezárhatjuk, megváltoztathatjuk a program nyelvét, vagy azt újra ikonként minimalizálhatjuk.

  PG5/PG 2000
  Állítsa be az „Opciók”-ban>„Port” a megfelelővirtuális COM portot.

  S5 Windows
  „Adatok” alatt > „Beállítások” > „Port” alatt az S5 protokollt és a virtuális COM portot kell beállítani.


   

    s!nus-elektrotechnikai bt.

    Industrial IT & Automation

   

  24 éves jubileum / 24 th Anniversary

   www.s-e.hu    #    www. icpdas.hu

  Email: info@s-e.hu    #   Tel:  96/525530    #    Fax: 96/525531    #    Mobil: 30/9464608 

   

  RS-232, RS-422, RS-485 konverterek, Ethernet konverterek, RS-485 I/O, Modus I/O, Soros-Ethernet konverterek, USB I/O, Ethernet I/O, Profibus, M-bus, Rádió modem, Ethernet switch, CAN, CANopen, DeviceNet, Profinet, HART, BACnet, EtherCAT, EtherNet/IP, Wireless MBus, DALI, ZigBee, LoRaWan, SIGFOX, IoT, TouchPAD  Fogyasztásmérés és leolvasás  USB konverter  ICP DAS HUNGARY

  RS-232 - WiFi konverter, RS-485 - WiFi konverter,

  ICP CON konverter    USR IOT konverter

   

  Sinus-Elektrotechnikai Bt.   ICP DAS HUNGARY

  RS-232 konverter, RS-422 konverter, RS-485 konverter, RS-485 repeater, USB konverter, Soros Ethernet konverter, RS-232 Ethernet konverter, RS-422 Ethernet konverter, RS-485 Ethernet konverter, Ipari Ethernet switch, Managed DIN switch, PAC, PLC, HMI, Programozó kábel, Ipari monitor, Ipari éritőképernyős monitor, Ipari PC, Ipari laptop, Ipari tablet, Ipari panel PC,  Barebone PC, Mini ITX PC, RS-485 I/O, Profibus I/O modul, Profibus gateway, Profibus konverter, Profibus átjáró, Profibus csatlakozó, Modbus I/O, Ethernet I/O, Modbus gateway, CAN konverter, CAN I/O, CANopen konverter és I/O, DeviceNet konverter és I/O, Hart konverter, Ethernet/IP modul és konverter, BACnet/IP modul és konverter, PROFINET konverter, I/O modul, EtherCAT modul, M-Bus modul, konverter, DALi modul, DALI konverter, PLC programozó kábel, Siemens programozó kábel, WiFi I/O, GSM modem, GPRS modem, SMS küldő, ZigBee konverter, ZigBee I/O, Bluetooth modul, LoRaWAN modul, SIGFOX Modul, IIoT MQTT modul, Média konverter, Touch Pad, Optikai leolvasófej, Analóg, Digitális, Soros PCI kártyák, Épület automatizálás, Ipari tápegység, Ipari kamera, MachineVision, Fogyasztásmérés és elemzés, Földrengés előjelzés, Adatgyűjtés eszközei,  Rezgés elemzés, konverter és repeater, Profibus kábel, Profibus csatlakozó, Soros RS-232 RS-485 WiFi konverter, Ipari Gigabit Ethernet switch, WiFi i/o modul, IEC 1107 mérőleolvasás, Optikai leolvasó fej ICP DAS, ICPDAS, ICP CON, MOXA, ADEUNIS, USR IOT, IEI, B+B SmartWorx, ELKO EP, EXSYS, LILLIPUT, STARTECH, PATTON

  All product names, trademarks, brands and logos used on this site are the property of their respective owners. The depiction, description or sale of products featuring these names, trademarks, brands and logos is for identification purposes only and is not intended to indicate any affiliation with or authorisation by any rights holder.

   

  © 2018-2020  Sinus-Elektrotechnikai Bt.  Minden jog fenntartva.

  A műszaki adatok és információk előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

   

 • Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  PG-USB
  Státusz
  Rendelésre 4-10 munkanap